![]() |
|
Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: BsdforALL (Public Forum) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=94) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Szkoda, że Klaudia już odeszła. (/showthread.php?tid=495) |
Szkoda, że Klaudia już odeszła. - monsieur - 12-18-2025 W sumie przeze mnie. Brakuje mi Jej bardzo RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-22-2025 TO PO CO JA WYZYWASZ I ZYCZYSZ SMIERCI POPIERDOLENCU JEDEN?? CIEBIE TRZEBA ZGLOSIC NA JAKIES SLUZBY W UK, ZEBY CIEBIE ZABRALI W KAFTAN. RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - monsieur - 12-22-2025 to sobie zglaszajcie frajerzy xD nie boje sie ani was ani sluzb xD i klaudiusza tez mam w dupie, bo ona tez mnie obraza xD RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-23-2025 Serio weź się uspokój, wyłącz neta i idź do matki na święta. Zacznij się leczyć i ogarnij sobie jakąś pracę typie. Żyjesz, jak zwierzę, plujesz jadem, wyzywasz ludzi bez powodu. Masz ponad 30 lat, a zachowujesz się, jak pizdeczka jakaś 12latka. A najlepsze kurwa, jak wyzywa godzinami ludzi, a potem z dupy pisze te same pierdoły, pogram se w gierki, sauna, perkusja jeeee XDD, tfuu. Najpierw ludziom grozi i życzy najgorszego, a potem jakby nic się nie stało pisze jakieś swoje duperele ze świata bezrobotnego żula. Żałosne. Ogarnij się typie. RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-23-2025 Wypiërdalaj śmieciu bo nawet nie czytam twojego bełkotu RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - IV Knur RP - 12-23-2025 (12-23-2025, 05:06 PM)Guest Wrote: Serio weź się uspokój, wyłącz neta i idź do matki na święta. Zacznij się leczyć i ogarnij sobie jakąś pracę typie. Żyjesz, jak zwierzę, plujesz jadem, wyzywasz ludzi bez powodu. Masz ponad 30 lat, a zachowujesz się, jak pizdeczka jakaś 12latka. A najlepsze kurwa, jak wyzywa godzinami ludzi, a potem z dupy pisze te same pierdoły, pogram se w gierki, sauna, perkusja jeeee XDD, tfuu. Najpierw ludziom grozi i życzy najgorszego, a potem jakby nic się nie stało pisze jakieś swoje duperele ze świata bezrobotnego żula. Żałosne. Ogarnij się typie. ten chlopiec jest zagubiony, bo musial uciekac z ostatniego mieszkania swojego swira angola 'kolegi', który byl tez alfonsem i dilerem. Ktos pisal na kafe, ze podobno Filip go okradl, potem go sprzedal na policje, zeby go za dilerke zamkneli, a potem jak nie bylo nikogo, to okradl go do konca ze wszystkiego co zostalo i uciekl do lasu. jak tamten wyjdzie to tez go bedzie szukal, jak szukaja go inni alfonsi ciapaci podobno. a on dlatego pluje na kafeterii jadem RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-23-2025 Nikogo nie okradlem i nie jestem zagubiony xD RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-23-2025 Nikt mnie nie szuka chyba że Klaudia ;P RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-24-2025 Szukają cie psy CWELUCHU RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - Guest - 12-24-2025 nie szukają xD RE: Szkoda, że Klaudia już odeszła. - monsieur - 12-29-2025 Tęsknię za Klaudia Pewnie już nie wróci |